Beschilderde tegeltjes uit oude boerderijen.

Beschilderde tegeltjes van keramiek

Deze beschilderde tegeltjes van keramiek zijn allemaal uniek en staan ontzettend leuk in je huis! Ze zijn te koop in het atelier van ARTak.

Beschilderde tegeltjes

De laatste tijd experimenteer ik steeds meer met beschilderde en geglazuurde tegels. Dit doe ik natuurlijk in mijn eigen(wijze) stijl. De motieven op de beschilderde tegeltjes zijn geïnspireerd op volksschilderkunst en op tegeltjes uit de zeventiende en de achttiende eeuw in boerderijen.

De tegeltjes zijn handgemaakt en verschillen dan ook soms iets van elkaar. De schilderingen zijn uniek. Boerenkunst en helemaal van nu. 

Deze tegeltjes zijn oude witjes uit Friese boerderijen. Dit was mijn inspiratie om zelf met tegels aan de slag te gaan.

Voorbeelden van beschilderde tegeltjes

Hieronder zie je een aantal van de keramische tegeltjes die ik heb gemaakt. Zowel de tegeltjes als de beschilderingen zijn handgemaakt. De maat van deze tegels is 13×13 centimeter. De onderstaande tegels en meer zijn te koop per set in ons atelier aan huis. Meer informatie.

Maak je eigen beschilderde tegeltjes!

Wil je zelf ook aan de slag en zelf keramieken tegels beschilderen? Dat kan in mijn atelier. Neem contact op voor meer informatie of kijk op de pagina workshops op maat.