Upcycled tassen ARTak

Upcycled tassen

Nieuw bij ARTak: Upcycled tassen. Deze kleurrijke tassen zijn gemaakt van hergebruikt materiaal en perfect als shopping tas of strandtas.

Deze nieuwe unieke upcyling shopping tassen zijn gemaakt van materiaal uit kringloop en schilderijfragmenten van ARTak schilderijen. ARTak werkt met schilderen meestal in series toe naar exposities. Er wordt een groot deel verkocht maar sommige schilderijen blijven in het atelier achter. Na verloop van tijd worden deze hergebruikt voor bijvoorbeeld tassen of toilettassen. Unieke stukken en er wordt voor de afwerking alleen materiaal uit de kringloop gebruikt, zoals stoffen, ritsen en garens.

Daarnaast hebben we ook upcycling strandtassen in kleine oplage. Deze bevatten vooral schilderijfragmenten.

Aanbod upcycled tassen van ARTak

Toilettas

Naast leuke handtassen en shoppers, heeft ARTak ook upcycled toilettassen. Leuk en handig om mee te nemen tijdens een weekendje weg!

Upcycling toilettassen

Interesse in een leuke upcycled tas? Kom langs in ons atelier aan de Norgerweg in Donderen (Drenthe) of neem contact op voor meer informatie.

Meer mooie upcycled producten

ARTak steekt oude producten graag in een nieuw jasje, dit noemen we upcycling. Dit zijn een paar andere upcycled producten die we maken: