Workshops en cursussen ARTak in 2024

Workshops in 2024

Het atelier van ARTak in het Drentse Donderen is geopend! ARTak organiseert in 2024 diverse workshops en lesprogramma’s, waaronder keramiek en schilderen.

Agenda workshops ARTak 2024

Vanaf september 2024 zijn er lessen op vrijdagochtend en -middag. Dit is een doorlopende cursus keramiek van acht lessen. Daarnaast zijn er op aanvraag losse workshops mogelijk. Kijk op deze pagina voor meer informatie voor een workshop op maat.

De workshops en lessen bij ARTak zijn kleinschalig met ruimte voor je eigen invulling of ontwikkeling. Deelnemers komen dichter bij hun gevoel zodat ze iets maken vanuit hun eigen bevlogenheid. Juist in deze tijd is het belangrijk iets te maken of te doen waarin je je hart en ziel kunt leggen. Als het meezit en je laat het idee voor het eindresultaat wat los, kom je tijdens het maken in een soort van flow toestand. Dit geeft rust en opent tegelijkertijd nieuwe inzichten.

Lesprogramma keramiek

Lijkt het je leuk om zelf beelden van keramiek te maken? Volg het lesprogramma keramiek in het atelier van ARTak!

De cursus keramiek bestaat uit twee blokken, die je afzonderlijk van elkaar kunt volgen. Het eerste blok heeft in totaal acht lessen op de volgende data:

  • September: 6, 13, 20 en 27
  • Oktober: 4, 11, 18 en 25

Het tweede blok heeft ook acht lessen en vindt plaats op de volgende data:

  • November: 1, 8, 15, 22 en 29
  • December: 6, 13 en 20

De lessen zijn op vrijdagen. Er is een ochtendgroep van 10.00 tot 12.00 uur en een middaggroep van 13.30 tot 15.30 uur. Inloop met koffie en thee start 30 minuten voor aanvang van de cursus. Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen per groep.

De kosten zijn voor 8 lessen zijn €160. Dit is inclusief materiaal en het bakken van de beelden. Al het benodigde gereedschap en materiaal is aanwezig in het atelier. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier.

Van februari t/m april heeft ARTak op woensdag en vrijdag workshops gegeven. De technieken waren schilderen en keramiek. Een sfeerimpressie: