Workshop koeien schilderen

Workshops in 2024

Het atelier van ARTak in het Drentse Donderen is geopend! ARTak organiseert in 2024 diverse workshops en lesprogramma’s, waaronder keramiek en schilderen.

Agenda workshops ARTak 2024

Vanaf januari 2024 zijn er twee vaste atelierdagen bij ARTak; de woensdag en de vrijdag. Dit zijn ook de dagen dat de workshops en lessen worden gegeven.

De workshops en lessen bij ARTak zijn kleinschalig met ruimte voor je eigen invulling of ontwikkeling. Deelnemers komen dichter bij hun gevoel zodat ze iets maken vanuit hun eigen bevlogenheid. Juist in deze tijd is het belangrijk iets te maken of te doen waarin je je hart en ziel kunt leggen. Als het meezit en je laat het idee voor het eindresultaat wat los, kom je tijdens het maken in een soort van flow toestand. Dit geeft rust en opent tegelijkertijd nieuwe inzichten.

In januari starten er twee lesprogramma’s: keramiek en schilderen. Daarnaast zijn er op aanvraag losse workshops mogelijk.

Workshop schilderen (laatste plaatsen)

Heb je altijd al eens willen leren schilderen? Volg dan het lesprogramma schilderen bij ARTak! Het lesprogramma bestaat uit 10 lessen. Deze vinden plaats op de volgende data:

  • Februari: 16 en 23
  • Maart: 1, 8, 15 en 22
  • April: 5, 12 en 19

Let op: de data zijn gewijzigd.

De lessen zijn op vrijdagmiddag van 13 tot 15 uur. Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen met de schilderles.

De kosten zijn voor 10 lessen zijn €135. Dit is inclusief materiaal dat aanwezig is in ons atelier. Voor grote doeken wordt er in overleg een extra bijdrage gevraagd. Opgeven via atelierartak@gmail.com o.v.v. Workshop schilderen.

Workshop koeien schilderen

Lesprogramma keramiek (vol)

Lijkt het je leuk om zelf beelden van keramiek te maken? Volg het lesprogramma keramiek in het atelier van ARTak! Het zijn in totaal negen lessen op de volgende data:

  • Februari: 14, 21 en 28
  • Maart: 13, 20 en 27
  • April: 3, 10 en 17

Let op: de data zijn gewijzigd.

De lessen zijn op woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Er kunnen maximaal 5 deelnemers meedoen.

De kosten zijn voor 9 lessen zijn €135. Dit is inclusief materiaal en het bakken van de beelden. Daarnaast betaal je eenmalig €12 voor een pak klei. Al het andere benodige gereedschap en materiaal aanwezig in het atelier. Voor enkele, kostbare, glazuren wordt er in overleg een extra bijdrage gevraagd. Dit lesprogramma is inmiddels vol.

Keramiek schildpad